Pressreleaser

 • Vårens utbildningar för livsmedelsindustrin Pressrelease

  ​Välkommen till våra utbildningar under våren 2018! Vi erbjuder utbildningar på olika orter inom intern revision, IP Livsmedel, HACCP, VACCP/TACCP, leverantörsrevision, BRC Food, FSSC 22000, märkning av livsmedel, med mera. Alla anpassade för dig som arbetar i livsmedelsindustrin. Erbjudande, gå 3 betala för 2.
  Läs mer

 • Höstens utbildningar för livsmedelsinspektörer Pressrelease

  ​Under hösten 2017 erbjuder vi flera kurstillfällen för dig som är livsmedelsinspektör. Vi har utbildningar inom revisionsteknik, HACCP, riskbaserad revision, märkning/livsmedelsinformation, allergi och specialkost samt hälsofaror.
  Läs mer

 • Höstens utbildningar för livsmedelsindustrin Pressrelease

  Under hösten 2017 erbjuder vi många utbildningar på olika orter inom intern revision, HACCP, VACCP/TACCP, riskbaserad leverantörsrevision, BRC Food, FSSC 22000, ISO 14001 och märkning av livsmedel, med mera. Alla anpassade för dig som arbetar i livsmedelsindustrin. Erbjudande, gå 3 betala för 2.
  Läs mer

 • Vårens utbildningar för inspektörer Pressrelease

  ​Under våren 2017 erbjuder vi flera kurstillfällen för dig som är livsmedelsinspektör. Vi har utbildningar inom revisionsteknik, HACCP, riskbaserad revision, märkning/livsmedelsinformation, allergi och specialkost samt hälsofaror.
  Läs mer

 • Vårens utbildningar för livsmedelsindustrin Pressrelease

  ​Under våren 2017 erbjuder vi många utbildningar på olika orter inom intern revision, HACCP, VACCP matbedrägeri, leverantörsrevision, BRC Food, FSSC 22000, ISO 14001 och märkning av livsmedel. Alla anpassade för dig som arbetar i livsmedelsindustrin. Erbjudande, gå 3 betala för 2.
  Läs mer

 • Höstens utbildningar för livsmedelsinspektörer Pressrelease

  I höst erbjuder vi flera kurstillfällen för dig som är livsmedelsinspektör. Vi har utbildningar inom revisionsteknik, HACCP, riskbaserad revision, märkning/livsmedelsinformation, allergi och specialkost samt hälsofaror.
  Läs mer

 • Höstens utbildningar för livsmedelsindustrin Pressrelease

  I höst erbjuder vi flera kurstillfällen på olika orter inom intern revision, HACCP, VACCP/sårbarhetsbedömning matbedrägeri, BRC Food, FSSC 22000, ISO 14001, riskhantering för teknik/underhåll och märkning av livsmedel. Alla utbildningar är anpassade för dig som arbetar i livsmedelsindustrin. Erbjudande, gå 3 betala för 2.
  Läs mer

 • Ny onlineutbildning - Grunder i matsäkerhet Pressrelease

  Grunder i matsäkerhet är onlineutbildningen för dig som hanterar mat i jobbet, men som inte har det som din huvudsyssla. Ingen ska bli sjuk eller skadad på grund av att du hanterat maten fel. Utbildningen är för dig som till exempel kör mat, lagar enklare mat till få ätande, värmer och serverar mat, brer smörgåsar och gör mellanmål eller är stöd för andra i deras mathantering.
  Läs mer

 • Ny onlineutbildning - Märkning av förpackade livsmedel Pressrelease

  Felmärkta livsmedel bryter mot lagen och kan orsaka konsumenter allvarliga skador. Bergström & Hellqvists unika onlineutbildning Märkning av förpackade livsmedel ger grundläggande kunskaper i hur färdigförpackade livsmedel ska märkas. Det är viktigt både för dig som utformar märkning och dig som kontrollerar att märkningen är rätt och lagenlig.
  Läs mer

 • Vårens utbildningar för livsmedelsinspektörer Pressrelease

  ​Bergström & Hellqvist erbjuder i vår flera kurstillfällen för dig som är livsmedelsinspektör. Vi har utbildningar inom revisionsteknik, riskbaserad revision, märkning/livsmedelsinformation, allergi och specialkost samt hälsofaror.
  Läs mer