Press

 • Handbok Förstå och tillämpa BRC Food version 9 är här!

  Handboken Förstå och tillämpa BRC Food är för dig som snabbt vill lära dig tolka och förstå BRCGS Global Standard Food Safety (version 9). Handboken innehåller Bergström & Hellqvists kommentarer med tolkning och förslag på tillämpning av samtliga kravelement i en livsmedelsindustri samt en praktisk snabbguide. Våra handböcker i Förstå och tillämpa-serien har genom åren varit uppskattade bland kval
  Läs mer

 • Anna Stark förstärker Team Bergström & Hellqvist!

  Anna Stark förstärker Team Bergström & Hellqvist!
  Läs mer

 • Ny onlineutbildning - Lär känna FSSC 22000, version 6

  Nu finns onlineutbildningen Lär känna FSSC 22000 - ver 6. Den ger dig en kärnfull inblick i de krav som finns i certifieringsprogrammet FSSC 22000 version 6.
  Läs mer

 • Nyheternas dag med fokus FSSC 22000 version 6

  På Nyheternas dag kommer vi fokusera på de nya kraven i FSSC 22000 version 6 och ge vår syn på hur de kan tillämpas på ett effektivt sätt. Välkommen att delta live online den 16 juni och 8 september. Erbjudande, gå 3 deltagare betala för 2.
  Läs mer

 • IFS Food version 8 är publicerad!

  I april 2023 publicerades IFS Food version 8. Det finns förändringar i olika delar av certifieringsprogrammet och här ger vi en övergripande beskrivning av de som är värda att belysa.
  Läs mer

 • Höstens utbildningar för livsmedelsindustrin!

  Välkommen till Bergström & Hellqvists utbildningar under hösten 2023! Utbilda dig i HACCP, intern revision, BRC Food, FSSC 22000, ISO 28000, IFS Food, grundorsaksanalys, kultur och ledarskap för livsmedelssäkerhet, märkning m.m. Erbjudande, gå 3 deltagare på en utbildning och betala för 2. En nyhet i höst är utbildningen i intern revision för IFS Food.
  Läs mer

 • ​Vinnare i tävlingen på Kostdagarna 2023

  Bergström & Hellqvist var utställare på Kostdagarna, den 30-31 mars 2023. Besökarna fick kasta korv och svara på frågor.
  Läs mer

 • Nya FSSC 22000 version 6 är publicerad!

  Den 31 mars 2023 publicerade stiftelsen FSSC en uppdaterad version av sitt certifieringsprogam för livsmedelssäkerhet, FSSC 22000. Från och med 1 april 2024 kommer certifieringsrevisoner endast utföras mot version 6. Betydande förändringar har gjorts i tilläggskraven som rör krav på bl.a. allergenhantering, kvalitetsstyrning, övervakning av processmiljö, kultur, utrustning samt matsvinn.
  Läs mer

 • Välkommen till Food Safety UppDate 2023!

  Food Safety Uppdate 2023 riktar ljuset mot forskning och utveckling inom livsmedelssäkerhet. Vilka utmaningar och lösningar finns, idag och i framtiden? Bergström & Hellqvist bjuder in till en temadag i Uppsala den 11 maj för dig som driver arbetet för säkra livsmedel framåt.
  Läs mer

 • Ny utbildning! Grundorsaksanalys i praktiken – live online

  Om man inte vet orsaken till ett problem vet man heller inte hur det ska lösas för att förhindra upprepning. Förmågan att leda och bidra i processer där grundorsaker söks för avvikelser är avgörande i ett företags förbättringsarbete. På den här utbildningen får du öva på verktyg för grundorsaksanalys och skapa egna insikter i vad som krävs för att lyckas.
  Läs mer